ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Zübeyde Hanım İlkokulu

Zübeyde Hanım İlkokulu

Adres
Hayati Harrani Mah. 3956 SK. Zübeyde Hanım İlkokulu No 47/1 Eyyübiye / ŞANLIURFA
Vizyon
ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın;Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak. Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ .*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
7.30-12.20 SABAH 12.30-17.20 ÖĞLE
KLİMA ISITICI
Uydu İnternet (VSAT)
ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI 62-64 HATLARI
OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
6 KM