ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Zübeyde Hanım İlkokulu

May

Bigep kapsamında düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvamızı 4-F ve 3-E sınıflarımız kazanmıştır. Kazanan sınıflarımızı ve öğretmenlerini tebrik eder emeği geçen okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Deyim ve Atasözlerini görselleştirdik. Kazanan öğrencilerimize hediyeler verdik.

May

Anasınıfı A ve B şubelerimiz bağlama ile tanıştı ve sürpriz doğum günü pastası yedi.

May

Anasınıfı C ve D şubelerimiz kurabiye yapıyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

BİGEP kapsamında okulumuzda sınıflar arası hızlı okuma yarışması düzenledik. Kazanan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdik.

Mrt

BİGEP kapsamında 2,3 ve 4. sınıflarımız arasında bilgi yarışması düzenledik.

Kazanan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdik.

Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Mrt

Bir varmış bir yokmuş projesi kapsamında 1.sınıflarımızda ve anasınıflarımızda her hafta bir velimizi sınıfımıza davet ederek öğrencilerimize masal okumasını sağlıyoruz.

Mrt

BİGEP çalışmaları kapsamında okul bahçemize çeşitli oyunlar çizerek bahçemizi güzelleştirdik.

Mrt

Rehber öğretmenimiz velilerimize aile içi şiddetin çocuklar üzerindeki etkilerini ele alan bir eğitim verdi.

Mrt

BİGEP kapsamında Zübeyde Hanım İlkokulu ailesi olarak mart ayı boyunca her hafta çarşamba günleri saat 20.00 ile 21.00 saatleri arasında okul idaresi, öğretmen, veli ve öğrencilerimizin katılımıyla kitap okuyoruz.

Mrt

Akıl ve zeka oyunları ilçe turnuvasına katıldık.Küre oyununda ilçe ikincisi olduk.

Mrt

Anasınınıfı A ve B şubeleri velilerinde katılımıyla sıra gecesi ve çiğ köfte etkinliği yaptılar.

Mrt

BİGEP kapsamında velilerimizinde katılımıyla anasınıfı C ve D şubelerimiz kilim dokuma etkinliği gerçekleştirdi.

Şbt

BİGEP kapsamında anasınıfımız A şubesinde Babamın Battaniyesi isimli kitap okundu.Ardından sanat etkinliği yapıldı. Son olarak velilerinde katılımıyla öykü battaniyesi yapıldı.