ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Zübeyde Hanım İlkokulu

Şbt

BİGEP kapsamında müdür yardımcımız Serdal ERGÜL  öğrencilerimize zeka oyunları dersi vererek öğrencilerimizi akıl ve zeka oyunları turnuvasına hazırlıyor.

Şbt

Öğrencilerimiz değerlerle ilgili boyama yaptı. Yaptıkları boyamaları kesip sınıf kapısına yapıştırdı. Daha sonra kartpostallar dağıtıldı. Kartpostal üzerindeki değerleri görsellerine bakarak hangisinin olduğunu tahmin ettiler. Ardından bu değerler üzerine görüşlerini paylaştılar.

Şbt

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında hacivat ile karagöz oyunu yarışması düzenledik. Kazanan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Şbt

BİGEP kapsamında okulumuzda sınıflar arası tekerleme yarışması yaptık. Yarışmada 1. olan öğrencilerimize okul müdürümüz ve müdür yardımcımız hediyelerini verdiler.

Şbt

BİGEP kapsamında anasınıfı b şubemiz velilerinde katılımıyla mandalinaların suyunu sıktılar. Ardından sıktıkları mandalina sularını içtiler.